1.  
  2. House for a Photographer Hyde + Hyde Architects

    (Source: archatlas, via arch-hunting)

     
  3. lux-society:

    Casa Para Siempre, Lima

    (via havazh)

     
  4. minimalmodernist:

    Arc House, East Hampton, New York

    Architect: Maziar Behrooz Architecture

     
  5. rroom135:

    Louis Kahn - Esherick House, Philadelphia PA 1961.

    (via designchitecture)

     
  6.  
  7. (Source: designed-for-life, via havazh)

     
  8.  
  9.  
  10.  
  11. Tverrfjellhytta | Snøhetta | Posted by CJWHO.com
    Tverrfjellhytta | Snøhetta | Posted by CJWHO.com
    Tverrfjellhytta | Snøhetta | Posted by CJWHO.com
    Tverrfjellhytta | Snøhetta | Posted by CJWHO.com

    cjwho:

    Tverrfjellhytta, Hjerkinn, Dovre Municipality, Norway | Snøhetta

    The Norwegian Wild Reindeer Centre Pavilion is located at Hjerkinn on the outskirts of Dovrefjell National Park, overlooking the Snøhetta mountain massif. The 90m2 building is open to the public and serves as an observation pavilion for the Wild Reindeer Foundation educational programmes. A 1,5km nature path brings visitors to this spectacular site, 1200 meters above sea level.

    (via designchitecture)

     
  12.  
  13. remash:

    deck house ~ choo gim wah architect

    (via designed-for-life)

     
  14. Skyline Residence by Skylab Architecture | Posted by CJWHO.com
    Skyline Residence by Skylab Architecture | Posted by CJWHO.com
    Skyline Residence by Skylab Architecture | Posted by CJWHO.com
    Skyline Residence by Skylab Architecture | Posted by CJWHO.com

    cjwho:

    Skyline Residence, Portland, OR by Skylab Architecture

    American firm skylab architecture has recently completed the ‘skyline residence,’ a 3,300 square-foot home on a steep site overlooking
    the willamette valley and oregon coast range. Sitting on a poured-in-place concrete plinth, two black masses rest on top of each other,
    perpendicular to one another with full height glazing oriented west towards the natural landscape.

    The private spaces are located in the
    upper level within a timber frame construction, while a steel assembly supports the core of the house on the first level where the
    maple-floored kitchen is the focal point of the public functions. stormwater is channeled to the planters before returning to the grid,
    reducing the cost of irrigation.

    CJWHO:  facebook  |  twitter  |  pinterest  |  subscribe

    (via arch-hunting)

     
  15. thisveryspot:

    | philip johnson | leonhardt house | long island | 1955 |

    (via 081arch)